Lõunasöögi retseptid

Pasta-juustusalat 

Toidutare, 3. oktoober 2004, 00:51
Liblikpasta-juustusalat paprika ja sojaoa idudega jogurti-rokfoorikastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
37.5 g erivärviline liblikpasta
sool
0.25 tk punane või kollane paprika
75 g Emmentali juust
25 g sojaoa idud
0.25 g *šalottsibul
25 g Rokfoor
0.375 dl koorejogurt
0.25 tl Worcesteri kaste
Must pipar
0.25 sl puhastatud ja hakitud pistaatsiapähklid

Valmistamine
Keeda pasta vastavalt pakendil toodud juhendile, kurna ja vala kohe üle külma veega.Pese ja puhasta paprika ning lõika väikesteks kuubikuteks. Lõika juust kuubikuteks. Loputa sojaoa idud külma vee all ja nõruta korralikult. Koori ning tükelda šalottsibul, püreesta köögikombainis koos Roquefort´i juustu, jogurti, Worcesteri kastme, soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Sega kõik salatiained kokku, jaota taldrikutele, kalla peale salatikaste ning puista üle hakitud pistaatsiapähklitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee