Linnuliha retseptid

Pirni-porgandi-kalkunisalat 

Toidutare, 2. oktoober 2004, 22:57
Pirni-porgandi-kalkuni-hiinakapsasalat seesamiseemnetega vürtsikas kastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
0.25 tk sidruni mahl
0.25 sl vedel mesi
Cayenne'i pipar
0.5 sl sojakaste
1.5 sl sojaõli
0.5 tk väike kõva pirn
50 g Porgand
50 g Hiina kapsas
62.5 g kalkuni rinnaliha
0.5 sl seesamiseemned
või

Valmistamine
Sega kokku sidrunimahl, mesi, Cayenne´i pipar, sojakaste ja õli. Pese pirnid, eemalda südamikud, tükelda viljaliha ning sega kohe kastmega. Pese ja kaabi porgandid, riivi jämedalt. Pese hiina kapsas ja lõika peenikesteks ribadeks. Lõika kalkuniliha ribadeks. Sega kõik ained kokku. Rösti pannil võis seesamiseemned, sega soojadena salati hulka ja serveeri kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee