Kalatoitude retseptid

Tindikalasalat tomati ja sibulaga 

Toidutare, 2. oktoober 2004, 22:37
Tindikalasalat tomati, punase sibula ja oliivide ning konserveeritud piprakaunadega õlikastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
125 g külmutatud tindikala
0.5 sl *sidrunimahl
sool
Must pipar
0.25 tl sinep
1.25 sl oliivõli
0.5 tk lihatomat
0.25 tk punane sibul
12.5 g rohelised oliivid
12.5 g mustad oliivid
konserveeritud piprakaunad
paar basiilikulehte

Valmistamine
Sulata tindikala, keeda soolvees 15 minutit, nõruta, jahuta ja tükelda. Sega salatikastmeks kokku sidrunimahl, sool, värskelt jahvatatud must pipar ja sinep, klopi sisse õli. Kalla salatikaste veel sooja tindikala peale ja lase tõmmata. Kalla tomatid üle keeva veega, "ehmata" külma veega, eemalda nahk ja lõika viljaliha kuubikuteks. Koori sibul ning lõika rõngasteks. Sega tomatid ja sibularõngad ettevaatlikult tindikala, oliivide ja piprakaunadega ning kaunista basiilikulehtedega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee