India köök

Ingveritee India moodi 

Francis Crasta, 9. september 2008, 09:00
Ingveriteed tuleb teha armastusega Priit Palomets
Selleks, et ingveritee saaks India moodi, tuleb sinna panna palju suhkrut. Ikka niipalju, et lusikas sees püsti seisab.

Koostisosad
1 l Vesi
0.5 l Piim
7 tl musta tee puru
2 tera Nelk
4 tera Must pipar
Kaneeli näpuotsaga
Muskaatpähkel (jahvatatud)
1 tk must kardemoniseeme
2 tk roheline kardemoniseeme
12 tl Suhkur
30 g Ingverijuur

Valmistamine
Pane vesi keema. Pese ja purusta ingver, lisa veele. Keeda 5 minutit. Lisa ülejäänud vürtsid ja keeda 5 minutit. Lisa musta tee puru, keeda 2 minutit. Maitsesta suhkruga. Kalla juurde piim, lase keema tõusta ja ongi valmis.
Kogustest valmib 6-8 tassi

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee