Linnuliha retseptid

Kana-seenehautis makaronidega 

Toidutare, 1. november 2011, 06:39
Kana-seenehautis makaronidega Tallegg
Vormiroog. Ahjus küpsetatud kana-seenehautis makaronidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
0.25 tk kana
0.25 tk Sibul
0.25 tk Porgand
Loorber
Vürts
Must pipar
0.25 tk juurseller
sool
1.25 dl erinevad keedetud seened
0.5 tk Sibul
0.25 dl koor
50 g makaronid või niitnuudlid
sool
värskelt jahvatatud must pipar
porrulauk või petersell

Valmistamine
Kana loputada ning kuivatada, seejärel panna külma veega keema. Riisuda vaht. Lisada kõik maitseained ning juurviljad. Keeta kana tasasel tulel kaane all pehmeks, selleks kulub ligikaudu tund. Makaronid keeta vastavalt pakendil antud juhendile, seejärel nõrutada, lisada kurnatud kanapuljongit. Pärast segamist panna makaronid ahjuvormi. Peale puistata luudest eraldatud kanaliha tükikesed, kõige peale kallata koos sibulatega hästi läbipraetud puravikud või muud seened, millele praadimise lõppstaadiumis on lisatud koor. Küpsetada kaanega kaetud vormis ahjus 200°C juures umbes 20-30 minutit. Enne serveerimist puistata peale rohkesti porrulauku või peterselli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee