Lõunasöögi retseptid

Seene-kartulisalat II 

Toidutare, 11. september 2004, 16:02
Seene-kartulisalat tomati, kurgi ja munaga taimeõli-äädikakastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
0.5 dl kupatatud soolatud riisikad
1 tk keedetud kartul
0.5 tk Tomat
0.25 tk Kurk
0.5 tk keedetud kanamuna
0.75 sl *taimeõli
0.25 sl veiniäädikas
sool
must pipar
0.125 tl sinepipulber
rohkesti värsket tilli

Valmistamine
Riisikad, viiludeks lõigatud kartulid, tükeldatud tomatid ja kurk segada. Valmistada kaste ja segada see hoolega salatisse. Seejärel panna salat serveerimisnõusse. Salati servad garneerida kanamunaviiludega, peale puistata äsja hakitud värsket tilli. Salatit võib pakkuda musta leivaga eelroana, aga ka õhtusöögiks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee