Lõunasöögi retseptid

Vanaema seenekotletid 

Toidutare, 11. september 2004, 09:42
Maitsvad seenekotletid..

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
150 g kupatatud või leotatud soolaseened
0.75 tk muna
0.25 tk Sibul
25 g või
25 g tahke sai
0.25 dl piim
0.625 dl rõõsk või hapukoor
sool
jahu või riivsai
25 g või praadimiseks

Valmistamine
Seened lasta kaks korda läbi hakkmasina, lisada piimas leotatud peenestatud sai, võis kuumutatud hakitud sibul, koor, munakollastega hõõrutud või, jahu, vahustatud munavalged ja sool. Vormida kotletid või pihvid, paneerida jahu või riivsaiaga ja praadida kuumas võis mõlemalt poolt kenasti pruuniks. Anda lauale keedetud kartulite, tomatikastme ja suvalise toorsalatiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee