Kalatoitude retseptid

Oasalat sardiinidega 

Toidutare, 8. september 2004, 23:58
Salatilehel on salatiained rühmiti asetatud -valged oad, sardiinid, punane paprika, kanamunad, sibul.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
100 g valged konservoad
75 g sardiinid õlis
0.25 kimpu murulauk
sool
valge pipar
0.25 tk väike salatipea
0.25 tk punane paprika
1 tk keedetud kanamuna
0.25 tk väike sibul

Valmistamine
Konservoad kallata sõelale ja loputada külma jooksva vee all. Nõrutada kuivaks. Hakitud murulauk segada ubadega, maitsestada soola ja valge pipraga ning lisada oliiviõli. Lasta imenduda ülejäänud salatiainete ettevalmistamise ajal. Salat pesta ja kuivatada hoolikalt ning panna suurele vaagnale või iga sööja taldrikule. Salatilehega kaetud taldrikule asetada rühmiti õhukesteks rõngasteks lõigatud punane paprika, sardiinid (ilma õlita), oad, munasektorid ja peale panna õhukesi sibularõngaid (neid leotada enne külmas vees, et kibedus kaoks).

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee