Taimetoidu retseptid

Keedusingi-sparglirullid juustukastmes 

Toidutare, 8. september 2004, 23:43
Ahjus küpsetatud keedusingi-sparglirullid valge kastme ja emmentali juustuga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
125 g Spargel
50 g keedusink õhukeste viiludena
0.5 sl *või
0.5 sl nisujahu
125 dl piim
sool
valge pipar
Muskaatpähkel (jahvatatud)
25 g riivitud emmentali juust

Valmistamine
Sparglivarred kraapida hoolikalt puhtaks. Teha neist kimbud ja pista, ladvad ülespoole, 10-15 minutiks keevasse, soolaga maitsestatud vette. Tõsta sõelale ja nõrutada kuivaks. Jahutada. Iga sparglivarre ümber keerata õhuke singiviil. Kui sparglid on väga peenikesed, võib ühe singiviilu sisse keerata mitu vart. Valmistada valge kaste, osa riivjuustust segada kastme sisse. Sparglirullid laduda võiga määritud kuumakindlasse vormi. Peale kallata valge kaste, riputada riivjuustu ja panna 225°C kuumusesse ahju 15-20 minutiks ehk kuni vormiroog on omandanud kauni värvi. Pakkuda eelroana või õhtueinena. Sparglit peab arvestama vähemalt 3 vart inimese kohta.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee