Lõunasöögi retseptid

Kurgitäidisega kotletid 

paprika, 4. september 2004, 10:24
Lisandiks kartulipuder ja hautatud aedviljad või marineeritud peet.

1 dl vett3/4 dl rukkijahu500 g hakkliha1 sibul2 küüslauguküünt2 munavalget või musta pipart, võib ka hakklihamaitseainet lisada1 tl oreganot1 tl soolahakitud peterselliTäidis:2 dl riivitud ja nõrutatud kurki Valmistusõpetus:1. Sega rukkijahu veega. Lase paisuda 10 minutit.2. Lisa jahule hakkliha, tükeldatud sibul, purustatud küüslauguküüned ja munad.3. Maitsesta ja lisa ka petersell.4. Vormi taignast märgade kätega ovaalsed kotletid.5. Vajuta kotletti süvend ja täida kurgiseguga (0,5 sl segu)6. Patsuta kotlet ühtlaseks või vooli rulliks.7. Pruunista mõlemalt poolt ning hauta seejärel paar minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee