Linnuliha retseptid

Seene-kanasalat 

Toidutare, 19. september 2004, 12:54
Seene-kanasalat spinati, lehtsalati, idude ja porgandiga karrikastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk lehtsalat
1 l Spinat
1 dl idud
1 dl Broiler
1 pk Porgand
1 dl soolatud tavariisikad
1 sl oliivõli
1 sl sidrunimahl
1 sl majonees
1 tl mesi
1 tl Karri
1 tl basiilik(kuivatatud)
0.5 tl roheline sibul
sool
must pipar

Valmistamine
Leota tavariisikatest liigne sool välja, nõruta ja tükelda seened. Sulata väikesed porgandid mikros või sõelal kuuma jooksva vee all. Lao kõik salatiained kihiti kaussi. Kastme valmistamiseks sega kõik ained eraldi kausis ja klopi segu kohevaks. Serveeri kastet koos salatiga, aga teises kausis.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee