Lõunasöögi retseptid

Üleküpsetatud porrulauk 

Toidutare, 13. veebruar 2005, 15:09
Porruvorm singi ja juustuga.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg Porrulauk
Sool
100 g Või
2 spl Jahu
0.5 l Piim
Valge pipar
Muskaatpähkel (jahvatatud)
150 g Pekk (läbikasvanud)
100 g Riivjuust

Valmistamine
Porrulauk puhastada, keeta soolaga maitsestatud vees nõrgal tulel 20 minutit ja lasta nõrguda. Kastmeks sulatada või, segada juurde jahu ja kuumutada läbi. Pikkamööda lisada piim ja pidevalt segades keeta nõrgal tulel 10 minutit. Maitsestada soola, pipra ja muskaatpähkliga. Pekk lõigata peenteks ribadeks ja praadida krõbedaks. Porru panna võitatud vormi, puistata sellele 2 sl pekiribasid, kallata peale kaste ja ülejäänud pekiribad ning juust. Küpsetada 20 minutit keskmise kuumusega ahjus. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee