Lõunasöögi retseptid
5. veebruar 2005, 17:20

Lehtkapsavorm

Lehtkapsavorm kartulipüree ja läbikasvanud pekiga.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g Lehtkapsas
200 g Pekk (läbikasvanud)
2 tk Sibul
Sool
Must pipar
Muskaatpähkel (jahvatatud)
500 g Kartulipuder
2 tk Muna

Valmistamine
Kapsas lõigata tükkideks ja keeta 10 minutit, kurnata ning nõrutada. Pekk ja sibulad lõigata kuubikuteks, praadida. Lisada kapsas ning maitsestada soolaga ja hautada 30 minutit. Segada juurde kartulipüree, lahtiklopitud munakollased ning maitsestada pipra ja muskaatpähkliga ning lõpuks lisada vahustatud munavalged. Kallata rasvatatud vormi ja küpsetada keskmises kuumuses ahjus 30 minutit.