Kalatoitude retseptid

Šiitaketartar ahvenaga 

Toidutare, 27. mai 2008, 18:07
Šiitaketartar praetud ahvenafileedega.

Kogus: ühele

Koostisosad
0.5 kg ahvenafilee
Sool
Valge pipar
Aedtill
Või (praadimiseks)
TAR-TAR
150 g Šiitake
0.25 tk Porrulauk
1 tk Paprika
5 - 6 tk Redis
0.5 dl Murulauk (hakitud)
0.5 tl Aedtill
2 dl Viili
2 küünt Küüslauk
1 spl Sidrunimahl
1 spl Sinep
1 spl Ketšup
0.25 tl Ürdisool
0.25 tl Piprasegu

Valmistamine
Valmista kõigepealt tartar. Peenesta seened, tükelda porru, paprika ja redis väikesteks kuubikuteks. Sega viilisse maitseained, pressitud küüslauk ja köögiviljakuubikud. Lase maitsel ühtlustuda külmkapis. Kuumuta pannil või. Lao pannile ahvenafileetükid ja prae need keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks. Maitsesta küpsed kalad soola, pipra ja tilliga. Paku šiitaketartari koos soojade ahvenafileedega. Lisandiks sobivad näiteks kartulid.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee