Lõunasöögi retseptid

Šiitakehautis 

Toidutare, 27. mai 2008, 18:04
Maitsev seeneroog

Kogus: ühele

Koostisosad
0.5 l Šiitake
1 tk Sibul
50 g Või
2 spl Nisujahu
2 dl Piim
2 dl Majonees
35 g Tomatipasta
Ürdisool
Basiilik (kuivatatud)
Valge pipar

Valmistamine
Peenesta šiitakeseened ja kooritud sibul. Sulata rasv potis ja lisa seene-sibulatükid. Pruunista mõni minut ja puista peale nisujahu. Lisa hulka piim, majonees ja tomatipüree. Maitsesta ja lase haududa umbes 10 minutit, kuni hautis taheneb. Kontrolli maitset ja paku näiteks kartulite ja salatiga.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee