Küpsetised

Šiitake-plaadikook 

Toidutare, 27. mai 2008, 18:01
Šiitake-vorsti-plaadikook.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2 dl Piim
2 dl Viili
2 tk Muna
1.5 dl Nisujahu
Ürdisool
Must pipar
4 - 5 dl Šiitake (tükeldatud)
200 g Keeduvorst või poolsuitsukeeduvorst (kuubikud)
Petersell

Valmistamine
Mõõda kaussi piim ja viili. Klopi hulka munad, jahu ja maitseained. Sega taignasse seene- ja vorstitükid. Määri lame ahjuvorm rasvainega ja kalla taigen sellele. Küpseta kooki 225°C juures umbes 20-30 minutit. Puista enne serveerimist peale peterselli. Paku kooki õhtuse tee või õlle kõrvale. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee