Kalatoitude retseptid

Šampinjonidega räimerullid 

Toidutare, 27. mai 2008, 17:57
Ahjus küpsetatud räimerullid šampinjonidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
0.5 kg Räimefilee
Sidrunipipar
Sool
0.5 dl Aedtill (hakitud)
200 g Šampinjonid
KASTE
0.5 dl Äädikas
4 dl Vesi
1.5 tl Sool
0.25 tl Valge pipar
1 tk Sibul (väike)
2 küünt Küüslauk
2 tl Mesi

Valmistamine
Lao räimefileed töölauale seljaga allapoole. Puista fileedele kõigepealt maitseaineid ja siis hakitud tilli. Keera fileed rulli ja tõsta ahjuvormi, lahtine serv allpool. Pane vormi terved šampinjonid. Mõõda potti kastmeained, lase keema ja vala ahjuvormi. Tõsta vorm 200°C ahju ja küpseta 20-30 minutit. Serveeri rulle kuuma või külma roana koos kartulipudru ja salatiga. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee