Taimetoidu retseptid

Pidupäevatarretis 

Toidutare, 5. veebruar 2005, 14:53
Pidupäevatarretis shampinjonidest. Enne serveerimist lase roal öö läbi külmkapis tarretuda.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 dl Šampinjonid (tükeldatud)
0.5 tk Porrulauk
2 tk Õun
0.5 tk Sidrun (mahl)
2 dl Hapukoor
0.5 dl Murulauk (hakitud)
0.25 tl Aedtill
0.5 tl Estragon
Ürdisool
Sidrunipipar
0.5 tl Suhkur
2 dl Rõõsk koor 35%-line
6 lehte Želatiin

Valmistamine
Pane zhelatiinilehed külma vette likku. Peenesta porru ja lõika õunad väikesteks kuubikuteks. Sega seene-porru-õunasegusse koor, maitseained ja ürdid. Leota zhelatiinilehed väheses keevas vees. Lase pisut jahtuda ja lisa seenesegule. Klopi vahukoor vahule ja sega see viimasena hulka. Vala segu märjaks tehtud koogivormi. Murenda näkileivad peeneks ja sega nendega sulatatud või. Vajuta murendatud segu koogivormile kõige peale, kata vorm ja pane külmkappi soovitavalt terveks ööks. Kummuta tarretis vaagnale ja kaunista see ürtidega, viinamarjatomatitega ja marineeritud shampinjonidega. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee