Kiudainerikkad toidud

Lõhega täidetud šampinjonid 

Toidutare, 27. mai 2008, 17:42
Täidetud šampinjonid II Merle Saal
Ahjus küpsetatud lõhe-toorjuustutäidisega šampinjonikübarad.

Koostisosad
300 g Šampinjonid (suured)
TÄIDIS
Seente jalad
100 g Külmsuitsulõhe
Sidrunipipar
100 g Toorjuust (ürdi- või küüslaugumaitselist)
Riivjuust

Valmistamine
Eemalda puhastatud seentel jalad ja peenesta need. Lõika ka kala peenteks tükkideks.
Sega täidiseained toorjuustuga ja täida kübarad seguga. Puista peale pisut riivjuustu ja küpseta 225°C juures praeahjus 10-15 minutit. Paku kübaraid kas eelroana või väikese vahepalana koos hea leivaga.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee