Täidetud šampinjonid IIFoto: Merle Saal
27. mai 2008, 17:42
Lõhega täidetud šampinjonid
Ahjus küpsetatud lõhe-toorjuustutäidisega šampinjonikübarad.
Koostisosad
300 g Šampinjonid (suured)
TÄIDIS
Seente jalad
100 g Külmsuitsulõhe
Sidrunipipar
100 g Toorjuust (ürdi- või küüslaugumaitselist)
Riivjuust
Valmistamine
Eemalda puhastatud seentel jalad ja peenesta need. Lõika ka kala peenteks tükkideks.
Sega täidiseained toorjuustuga ja täida kübarad seguga. Puista peale pisut riivjuustu ja küpseta 225°C juures praeahjus 10-15 minutit. Paku kübaraid kas eelroana või väikese vahepalana koos hea leivaga.
Kommentaarid (0)