Kiudainerikkad toidud

Värvikas kukeseene-aedviljapikels 

Toidutare, 4. juuni 2005, 16:27
Marineeritud kukeseened, aedoad, lillkapsas, sibul ja kabatshokk.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 l Kukeseen
100 g Aeduba (rohelised)
0.5 - 1 tk Lillkapsas
1 tk Suvikõrvits
2 tk Sibul
5 küünt Küüslauk
MARINAAD
3 dl Suhkur
1 dl Balsami veiniäädikas (magus)
2 dl Äädikas
3 dl Vesi (keeduleem)
1 spl Sool
5 tk Nelk
0.5 spl Rosépipar
1 leht Loorber

Valmistamine
Keeda tükeldatud ube 5 minutit rohkes vees. Lisa hulka õisikuteks jagatud lillkapsas ja keeda veel 5 minutit.
Mõõda keeduveest 3 dl äädikaleeme jaoks ja vala ülejäänud vesi ära. Mõõda marinaadiained potti ja keeda mõni minut. Viiluta kabatshokk, sibulad, seened ja küüslauk. Pese ja kuumuta purgid. Lao ained purki ja vala kuum marinaad peale. Sule purgid kohe. Lisa soovi korral marinaadi säilitamisainet.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee