Lõunasöögi retseptid

Nuikapsa-ühepajatoit 

Toidutare, 3. juuni 2005, 17:06
Nuikapsa-kartuli ühepajatoit ribiga.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g Searibi (ka suitsuribi)
Sool
Must pipar
Köömen
1 tk Sibul
1 spl Rasvaine
0.5 l Vesi
600 g Nuikapsas
500 g Kartul
Aedtill
Petersell

Valmistamine
Ribi tükeldada ja pruunistada koos sibulakuubikutega kuumas rasvas. Lisada maitseained, kuum vesi ning keeta 10-15 minutit. Nuikapsas ja kartulid lõigata ribadeks, ka nuikapsa keskmised noored lehed lisada toidule ja hautada pehmeks. Puistata peale hakitud maitserohelist. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee