Lõunasöögi retseptid

Spinatisupp kartuliga 

Toidutare, 3. märts 2005, 15:13
Spinatisupp vorsti ja praetud kartulitega.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g Spinat
300 g Kartul
2 - 3 tk Sibul
50 g Või
1 l Puljong
Sool
Must pipar
Muskaatpähkel (jahvatatud)
300 g Keeduvorst
50 g Juust

Valmistamine
Spinat pesta ja nõrutada. Kartulid ja sibulad lõigata kuubikuteks. Sibulad hautada võis klaasjaks, lisada kartulid ja praadida tugevasti läbi. Kallata peale puljong ja keeta nõrgal tulel 10 minutit. Lisada jämedalt hakitud spinat ja vorstikuubikud. Maitsestada soola, pipra ja muskaatpähkliga ning keeta veel 10 minutit. Enne serveerimist puistata peale riivjuustu.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee