Lõunasöögi retseptid

Nuikapsa-õunasalat 

Toidutare, 13. veebruar 2005, 13:55
Nuikapsa-selleri-õuna-tomatisalat õli-sidrunikastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g Nuikapsas
200 g Seller
200 g Õun
150 g Tomat
KASTE
1 dl Õli
1 tk Sidrun (pressitud mahl)
Must pipar
Sool

Valmistamine
Kooritud nuikapsas keeta nõrgalt soolases vees või äädikamarinaadis pehmeks ja lõigata kuubikuteks. Lisada kuubikuteks lõigatud toores seller ja õunad, kallata peale kaste, segada läbi ja lasta paar tundi kaetult seista. Enne lauale andmist lisada neljaks lõigatud punased tomatid.Hea teada ! Enne serveerimist lasta paar tundi kaetult seista ja maitsestuda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee