Lõunasöögi retseptid

Lihtne kukeseenekaste 

Toidutare, 12. juuli 2012, 06:05
KukeseenekasteFoto: Jaan Heinmaa
Värsketest kukeseentest saad 5–10 minutiga imemaitsva kastme kuumade keedetud kartulite kõrvale.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 l Kukeseened
2 tk Sibul
Või praadimiseks
2 dl kohvi- või vahukoor
Valge pipar
Sool
Värske till

Valmistamine
Tükelda sibul(ad) ja kuumuta võis klaasjaks. Lisa seened (suuremad tükelda enne) ning pruunista koos sibulaga. Vala peale koor, maitsesta soola ja valge pipraga ning kuumuta aeg-ajalt segades keemiseni. Vajadusel lisa kastmepaksendajat. Puista üle hakitud tilliga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee