Lõunasöögi retseptid

Kollane maisi-kukeseenevorm 

Toidutare, 3. juuni 2005, 13:33
Maitsev vormiroog

Kogus: ühele

Koostisosad
1 l Kukeseen
1 spl Õli
1 tk Sibul
300 g Konservmais
4 dl Piim
2 spl Nisujahu
3 tk Muna
1 tl Sool
0.5 tl Sidrunipipar
1 tl Basiilik (kuivatatud)

Valmistamine
Pane puhastatud kukeseened teflonpannile ja kuumuta, kuni liigne vedelik on aurustunud. Kalla juurde õli ja hakitud sibul ning hauta pisut sibulat. Vala seene-sibulasegu ja kurnatud maisiterad määritud ahjuvormi. Sega piima sisse jahu, muna ja maitseained. Vala segu maisi peale ning küpseta rooga 200°C juures praeahjus napilt tund aega. Sega korra esimese pooltunni möödudes. Paku mahlast maisi- seenevormi näiteks suitsukala lisandiks. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee