Hommikusöögi retseptid

Pilvikurull 

Toidutare, 3. juuni 2005, 15:40
Pilviku-munarull.

Kogus: ühele

Koostisosad
5 tk Muna
5 dl Piim
0.25 dl Kartulijahu
0.75 dl Nisujahu
1 tl Ürdisool
1 küüs Küüslauk
0.25 tl Sidrunipipar
0.25 tl Maitsetaimesegu
TÄIDIS
300 g Pilvik
2 tk Sibul
1 spl Õli
Tšilli
0.25 tl Sool
150 g Riivjuust
2 spl Murulauk (hakitud)

Valmistamine
Purusta munad kaussi, klopi hulka piim ja sõelu sekka jahu ning tärklis. Maitsesta segu ja lase tõmmata, kuni valmistad täidist. Haki seened ja sibul. Hauta need õlis pehmeks ning maitsesta. Kalla munasegu küpsetuspaberiga vooderdatud, servadega ahjuvormi. Puista peale seene-sibulasegu, riivitud juust ja murulauk. Küpseta 200°C juures umbes 25 minutit. Keera küps plaat rulli ja serveeri soojalt koos salatiga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee