Hommikusöögi retseptid

Punane puravikukaste 

Toidutare, 4. märts 2005, 09:56
Puravikukaste purustatud tomatitega. Soovi korral võib kastmesse lisada ka külmsuitsulõhet.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 - 2 tk Sibul
2 spl Õli
0.5 l Puravik (tükeldatud)
Valge vein või
1 dl Köögiviljapuljong
Estragon või
1 - 2 tl Basiilik (värske)
0.5 spl Siirup
Ürdisool
Valge pipar
1 spl Maisitärklis (kuhjata)

Valmistamine
Pruunista tükeldatud puravikke ja hakitud sibulaid õlis. Lisa hulka purustatud tomatid ja valge vein. Keeda umbes 10 minutit. Maitsesta kaste ja lisa sellele soovi korral paksenduseks umbes supilusikatäis maisitärklist. Soovi korral võid kastmesse lisada näiteks 100 g tükeldatud külmsuitsulõhet. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee