Ungari köök

Lihuniku tokany 

Toidutare, 4. märts 2005, 10:21
Ungari roog. Hautatud veiseliha viineri, sibula, suitsupeki, tomatipüree, valge veini ja paprikaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
700 g Veiseliha
4 tk Viiner
80 g Rasvaine (searasv)
150 g Sibul
60 g Suitsupekk
40 g Tomatipasta
150 ml Valge vein
Majoraan
2 tk Paprika (roheline)
Sool
Must pipar

Valmistamine
Liha lõigata 6 cm pikkusteks ja 1/4 cm paksusteks ribadeks. Pekk lõigata pisut paksemateks ribadeks ja pruunistada rasvas. Pekiribad panna kõrvale, praerasvas pruunistada hakitud sibulad ja küüslauk, lisada tomatipüree ja vein ning kuumutada pidevalt segades paar minutit. Siis lisada liha, maitsestada soola, pipra ja majoraaniga, valada juurde veidi vett ja kuumutada pidevalt segades valmis. Lõpuks panna toidusse pekiribad, rasvas kuumutatud viineriviilud ja paprikaribad, kuumutada veidi. Lisandiks sobib Praetud sibulaga maitsestatud kartulipuder.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee