Ungari köök

Tokany 

Toidutare, 4. märts 2005, 10:40
Ungari roog. Hautatud loomaliharibad sibula, küüslaugu ja tomatipastaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
800 g Veisefilee
100 g Rasvaine
150 g Sibul
1 küüs Küüslauk
2 spl Tomatipasta
Must pipar
Sool

Valmistamine
Liha lõigata 5 cm pikkusteks peenteks ribadeks. Hakitud sibulad pruunistada kuumas rasvas, lisada hakitud küüslauk, veidi aja pärast tomatipüree ja natuke vett. Kuumutada pidevalt segades 2-3 minutit, siis lisada liha. Maitsestada soola ja pipraga ning hautada kaane all valmis. Vajaduse korral lisada veel pisut vett. Vedelikku ei tohi olla palju. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee