Lõunasöögi retseptid

Rooma salat 

Toidutare, 7. aprill 2005, 14:16
Õlikastmes segasalat (minitomatid, shampinjonid, redised, sinihallitusjuust, koorejuust).

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Jääsalat
200 g Kirsstomat
100 g Šampinjonid
5 tk Redis
100 g Sinihallitusjuust
100 g Juust
0.5 dl Sarapuupähkel (purustatud)
KASTE
0.5 dl Oliiviõli
1 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
1 - 2 tl Suhkur
Must pipar
Sool
1 dl Basiilik (värske, hakitud)

Valmistamine
Loputa salatilehed ja lõika ribadeks. Viilusta shampinjonid ja redised, lõika pooleks minitomatid. Lõika juustud kuubikuteks. Lao ained kaussi ja sega kokku kaste. Kalla kaste salatisse. Sega ettevaatlikult tõstes ja lase enne serveerimist külmas maitsestuda. Kaunista värskete basiilikulehtedega.Hea teada !Enne serveerimist lase maitsestuda 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee