Veiseliha retseptid
15. november 2011, 13:03

Täidetud veisefilee

Roquefort´i juustuga täidetud veisefilee pirnilehvikuga.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 viilu Veisefilee (a 200 g)
100 g Roquefort&#034juust
Must pipar
3 spl Või (sulatatud)
Sool
2 tk Pirn

Valmistamine
Loputa lihalõike külma vee all, tupsuta kuivaks ja lõika terava noaga lihasse taskukujuline ava. Lõika juustutükk neljaks ja pane lihataskutesse. Sule ava puutikuga ja hõõru liha pealt pipraga. Kuumuta pannil või ja prae liha mõlemalt poolt umbes 2 minutit. Tõsta liha vaagnale jahtuma. Riputa peale soola, kata fooliumiga ja lase tõmmata. Poolita ja puhasta pirnid, lõika neist põikiviilud, jättes ühest küljest kokku. Serveeri rooga eelsoojendatud taldrikutel. Serveerimisel aseta lehvikukujuliselt lahti tõmmatud pirn lihalõigu kõrvale.Hea teada!Serveeri rooga eelsoojendatud taldrikutel.