Veiseliha retseptid

Täidetud veisefilee 

Toidutare, 15. november 2011, 13:03
Roquefort´i juustuga täidetud veisefilee pirnilehvikuga.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 viilu Veisefilee (a 200 g)
100 g Roquefort&#034juust
Must pipar
3 spl Või (sulatatud)
Sool
2 tk Pirn

Valmistamine
Loputa lihalõike külma vee all, tupsuta kuivaks ja lõika terava noaga lihasse taskukujuline ava. Lõika juustutükk neljaks ja pane lihataskutesse. Sule ava puutikuga ja hõõru liha pealt pipraga. Kuumuta pannil või ja prae liha mõlemalt poolt umbes 2 minutit. Tõsta liha vaagnale jahtuma. Riputa peale soola, kata fooliumiga ja lase tõmmata. Poolita ja puhasta pirnid, lõika neist põikiviilud, jättes ühest küljest kokku. Serveeri rooga eelsoojendatud taldrikutel. Serveerimisel aseta lehvikukujuliselt lahti tõmmatud pirn lihalõigu kõrvale.Hea teada!Serveeri rooga eelsoojendatud taldrikutel.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee