Lõunasöögi retseptid

Külm tomati-redisevaht 

Toidutare, 15. november 2011, 13:13
Püreesupp serveeritakse jääkülmalt.

Kogus: ühele

Koostisosad
5 tk Tomat (küpsed ja suured lihatomatid)
15 tk Redis
Sool
Must pipar
2.5 dl Hapukoor
2 - 3 spl Kappar
1 spl Roheline pipar

Valmistamine
Pese ja püreesta tomatid ning suru läbi sõela, et eemaldada nahk ja seemned. Pane viljaliha mikseri segamisnõusse. Puhasta, pese ja koori redised, riivi jämedalt ning püreesta mikseriga koos tomatipüree, soola, pipra ja hapukoorega kreemjaks massiks. Maitsesta vaht kappari ja piprateradega, serveeri jääkülmalt. Värskete tomatite asemel võid kasutada ka tomatipüreed. Kaunista rediseviiludega.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee