Lõunasöögi retseptid

Nuudlisalat 

Toidutare, 19. veebruar 2005, 16:39
Nuudlisalat herneste, sibula, tuunikala, kapparite ja tomatiga hapukoore-majoneesikastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
250 g Munanuudlid
Sool
1 spl Õli
300 g Herned (hautatud)
1 tk Punane sibul
20 g Kappar
200 g Tuunikala (konserv. õlis)
2 tk Tomat (suured)
2 spl Majonees
1.5 dl Hapukoor
1 tl Sinep
0.5 tk Sidrun (pressitud mahl)
Must pipar

Valmistamine
Keeda nuudlid vastavalt pakendil toodud juhendile, kurna ja "ehmata". Sega sisse õli ja herned ning lase jahtuda. Koori ja haki sibul. Nõruta kapparid ja tuunikala, suru tuunikala tükkideks. Pese ja tükelda tomatid. Sega kõik ained jahtunud nuudlite hulka. Valmista majoneesist, hapukoorest, sinepist, sidrunimahlast, soolast ja värskelt jahvatatud piprast salatikaste, sega see salatisse ja lase mõni minut tõmmata. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee