Lõunasöögi retseptid

Tammelehesalat seentega 

Toidutare, 7. aprill 2005, 13:57
Tammelehesalat kukeseente ja singiribadega kastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 pea tammelehesalatit
200 g kukeseeni
70 g rasvast suitsusinki
10 g võid
1 šalottsibul
3 sl šerriäädikat
6 sl pähkliõli
soola
värskelt jahvatatud musta pipart

Valmistamine
Puhasta, pese ja kuivata salat. Puhasta kukeseened ja pese kiiresti, et vesi ei imbuks seentesse. Lõika suitsusink peenikesteks ribadeks, prae pannil, kuni rasv on singist välja sulanud ja pane majapidamispaberile nõrguma. Lisa rasvale või ja prae selles seeni pidevalt segades umbes 1 minut. Koori ja haki shalottsibul. Valmista sibulast, äädikast ja pähkliõlist kaste, maitsesta soola ja pipraga. Pool kastmest sega kohe seentega, teine pool salatilehtedega. Jaota salat ja seened taldrikutele ning riputa peale soojad singiribad. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee