Saksamaa köök

Berliini biifsteegid 

Toidutare, 25. aprill 2005, 05:50
Biifsteegid sibula ja härjasilmadega.

Kogus: ühele

Koostisosad
900 g rasvast veiseliha
2-3 sibulat
6 muna
veidi vett
soola
pipart
praadimiseks rasva

Valmistamine
Liha lasta läbi hakkamsina, lisada veidi vett ja maitsestada soola ning pipraga. Vormida kuus lamedat biifsteeki ja praadida kuumas rasvas pruuniks ning küpseks. Tõsta vaagnale. Praerasvas praadida sibulaviilud. Sibul tõsta biifsteekidele ja praadida härjasilmad. Härjasilmad asetada biifsteekidele. Kõrvale anda praeleent ja praetud kartuleid. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee