Taimetoidu retseptid

Küüslaugukartulid 

Toidutare, 11. veebruar 2005, 20:38
Mõnus suupiste küüslaugusõbrale. Rohkes õlis koos küüslauguga pruuniks küpsetatud pöidlasuurused kartulid.

Kogus: ühele

Koostisosad
pöidlasuurusi noori kartuleid
õli
küüslauku
soola

Valmistamine
Kartulid pesta hoolikalt harjaga puhtaks. Õli kuumutada keema, lisada üpris palju kooritud küüslauguküüsi ja maitsestada soolaga. Kartuleid keeta õlis, kuni nad on ilusti pruunid.
Tõsta välja nõrguma.
Hoiatus! Neid kartuleid hammustades tuleb suu kinni hoida, muidu pritsib õli välja (järele proovitud ja riided ära määritud :)) Süüa on neid hea veidi jahtunult, mitte kuumana.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee