Lõunasöögi retseptid

Täidetud teod 

Toidutare, 4. mai 2005, 12:46
Ahjus küpsetatud täidetud teokarbid.

Kogus: ühele

Koostisosad
30 viinamäetigu
50 g võid
2-3 anšoovist
veidi riivsaia
1-2 sl rõõska koort
supijuuri
pipart
soola
pruuni, hollandi või madeirakastet

Valmistamine
Tigusid keeta soolaga maitsestatud vees 15 minutit koos hakitud supijuurte ja mõne piprateraga. Liha võtta teokarpidest välja, teokarbid hõõruda soolaga hästi puhtaks. Eemaldada tigude "saba", liha hakkida peeneks ja kuumutada võis. Lisada hakitud anshoovisefileed, veidi riivsaia ja rõõska koort. Kuumutada läbi maitsestada soola ja peene pipraga ning täita teokarbid hoolikalt segatud täidisega. Teokarbid asetada ahjupannile ja küpsetada praeahjus. Teokarbid tuleb panna pannile, avaus ülespoole, et leem küpsetamise ajal välja ei valguks. Serveerida pruuni, hollandi või madeirakastmega. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee