Kalatoitude retseptid

Koha veinikastmes 

Toidutare, 8. mai 2005, 12:14
Hautatud koha ja seened veinikastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
1750 g koha
soola
100 g värskeid mahedaid seeni või ainult seenekübaraid
25 g võid
100 ml valget veini
500 ml veinikastet
petersellilehti
100 ml kalaleent

Valmistamine
Kohafileed lõigata viiludeks ja hõõruda soolaga. Asetada võiga määritud sügavamale pannile, lisada seened, valada juurde vein ja kalajääkidest keedetud leent. Soovi korral lisada pipart ja keeta vaiksel tulel valmis. Keedetud kalatükid ja seened asetada vaagnale. Keeduleemele lisada veinikaste ja hakitud petersellilehed, kuumutada veidi ja valada kalatükkidele.Lisandiks Sulavõiga kastetud keedetud kartulid.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee