Kalatoitude retseptid

Koha seentega 

Toidutare, 8. mai 2005, 12:15
Ahjus kpsetatud kohafilee seenekastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 1/2 kg koha
soola
2 sibulat
1/2 tl paprikapulbrit
250 g värskeid mahedaid seeni
30 g jahu
250 ml hapukoort
petersellilehti
75 g võid

Valmistamine
Puhastatud kalal eraldada fileed, eemaldada nahk. Fileetükke hõõruda soolaga ja asetada võiga määritud pannile. Kalajääkidest keeta vähese veega kange puljong. Hakitud sibul kuumutada võis, lisada liistakuteks lõigatud seened ja pruunistada kergelt. Maitsestada paprikaga ja valada juurde jahu ning koorega segatud kalaleem. Keeta läbi ja maitsestada soolaga. Seenekaste valada kalatükkidele ja küpsetada praeahjus. Puistata peale hakitud petersellilehti ja anda lauale sulavõiga kastetud nuudlite või kartulitega.Lisandiks Sulavõiga kastetud keedetud nuudlid või kartulid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee