Ungari köök

Seenepörkölt 

Toidutare, 8. mai 2005, 12:21
Ungari roog. Seene-paprika-tomati-sibulahautis.

Kogus: ühele

Koostisosad
600 g värskeid mahedaid seeni
120 g sibulat
100 g searasva
300 g rohelist paprikat
100 g tomateid
3 tl mahedat paprikapulbrit
1 küüslauguküüs
soola

Valmistamine
Seened puhastada, pesta ja lõigata tükkideks. Hakitud sibulad pruunistada kuumas rasvas. Lisada seened, tükeldatud tomatid, seemnetest puhastatud ja ribadeks lõigatud paprikad ning tambitud küüslauk. Maitsestada soola ja paprikapulbriga, lisada veidi vett või veega segatud punast veini ja hautada valmis.   

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee