Linnuliha retseptid

Kana-makaroniroog 

Ruth, 3. juuni 2005, 13:40
Karriga maitsestatud kanaroog

Kogus: ühele

Koostisosad
2 broilerifileed
1 tl Santa Maria karrit
300 g kõvanisust sarvekesi
1 suurem sibul
1 punane paprika
2 sl õli
1 marineeritud kurk
1 dl vett
1 dl külmutatud herneid
Santa Maria küüslaugusoola ja piprasegu

Valmistamine
Valmistusviis
Lõika broilerifilee peenikesteks ribadeks, sega karriga läbi ja kuumuta õlis keskmisest kõrgemal kuumusel pidevalt segades paar minutit; tõsta vahukulbiga pannilt ära.
Pane pannile peenestatud sibul ja paprika, lisaveidi õli ja küpseta madalal kuumusel 5 minutit.
Lisa kuum vesi ja, peenestatud kurk ja külmunud herned ning hauta, vahetevahel segades kuni vesi on aurustunud.
Samal ajal keeda sarvekesed soolakas vees peaaegu pehmeks, kalla sõelale, lase nõrguda ning vala pannile.
Lisa ka kanaliharibad , riputa peale küüslaugusoola ja soovi korral ka piprasegu , sega hästi läbi.
Tõsta pann pliidilt ,kata kaanega ja anna maitseainetele 5 minutit aega mõjuda.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee