Hiina köök

Hiina köögiviljasegu 

Toidutare, 4. juuni 2005, 13:30
Soe hiinapärane köögiviljasalat (porgand, paprika, suvikõrvits, varsseller, porru, hiina kapsas, mais).

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2-3 porgandit
1 kollane paprika
1 suvikõrvits
3 varssellerivart
1 porru või 3-4 rohelist sibulat
1/2 hiina kapsast
200 g sügavkülmutatud maisi või 1 purk väikseid maisitõlvikuid (425 g)
2-3 sl õli
2-3 sl sojakastet
1/2 tl musta pipart
1 tl inverit
1 sl mett
1/2 sidruni mahl

Valmistamine
ValmistusviisLõika kooritud porgandid, paprika, suvikõrvits ja hiina kapsas ribadeks. Peenesta puhastatud sellerivarred ja pooleks lõigatud, loputatud porru. Lase peenestatud köögiviljad õlis potis või wok-pannil keema. Maitsesta segu ja lase köögiviljadel kaane all haududa peaaegu pehmeks. Lisa keemise lõpupoole sügavkülmutatud mais või väikesed maisitõlvikud.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee