Hiina köögiviljasegu
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2-3 porgandit
1 kollane paprika
1 suvikõrvits
3 varssellerivart
1 porru või 3-4 rohelist sibulat
1/2 hiina kapsast
200 g sügavkülmutatud maisi või 1 purk väikseid maisitõlvikuid (425 g)
2-3 sl õli
2-3 sl sojakastet
1/2 tl musta pipart
1 tl inverit
1 sl mett
1/2 sidruni mahl
Valmistamine
ValmistusviisLõika kooritud porgandid, paprika, suvikõrvits ja hiina kapsas ribadeks. Peenesta puhastatud sellerivarred ja pooleks lõigatud, loputatud porru. Lase peenestatud köögiviljad õlis potis või wok-pannil keema. Maitsesta segu ja lase köögiviljadel kaane all haududa peaaegu pehmeks. Lisa keemise lõpupoole sügavkülmutatud mais või väikesed maisitõlvikud.
Kommentaarid (0)