Lõunasöögi retseptid

Hartšoo 

Toidutare, 22. mai 2008, 18:36
Punane supp lamba- või veiseliha, riisi ja mustade ploomidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
500 g lamba- või veiseliha (rinnatükk)
2-3 küüslauguküünt
2 sibulat
2 sl tomatipüreed või 2-3 värsket tomatit
võid
1 dl riisi
1 dl marineeritud või musti ploome
soola
pipart
maitserohelist

Valmistamine
Kondine liha raiuda väikesteks tükkideks, arvestusega 3-4 tükki portsjonisse. Panna külma veega keema ja eemaldada vaht. Tunni kuni pooleteise pärast panna kastrulisse hakitud sibul, soolaga uhmris pastaks hõõrutud küüslauk, pestud riis, marineeritud või mustad ploomid ja maitsestada soola ning pipraga. Keeta tasasel tulel veel pool tundi. Tomatipüree või kooritud ja tükeldatud värsked tomatid kuumutada võis ja lisada supile enne keetmise lõppu. Serveerimisel puistata supile hakitud tilli või petersellilehti.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee