Hartšoo
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
500 g lamba- või veiseliha (rinnatükk)
2-3 küüslauguküünt
2 sibulat
2 sl tomatipüreed või 2-3 värsket tomatit
võid
1 dl riisi
1 dl marineeritud või musti ploome
soola
pipart
maitserohelist
Valmistamine
Kondine liha raiuda väikesteks tükkideks, arvestusega 3-4 tükki portsjonisse. Panna külma veega keema ja eemaldada vaht. Tunni kuni pooleteise pärast panna kastrulisse hakitud sibul, soolaga uhmris pastaks hõõrutud küüslauk, pestud riis, marineeritud või mustad ploomid ja maitsestada soola ning pipraga. Keeta tasasel tulel veel pool tundi. Tomatipüree või kooritud ja tükeldatud värsked tomatid kuumutada võis ja lisada supile enne keetmise lõppu. Serveerimisel puistata supile hakitud tilli või petersellilehti.
Kommentaarid (0)