Küpsetised

Juustu-suitsupekipirukas 

Toidutare, 13. veebruar 2005, 12:57
Lahtine pirukas

Kogus: ühele

Koostisosad
TAINAS:
125 g jahu
125 g võid
125 g kohupiima
soola
KATE:
200 g läbikasvanud suitsupekki
200 g juustu
1 dl hapukoort
2 muna
pipart
paprikat
soola
4 sl riivsaia

Valmistamine
Tainas valmis sõtkuda ja tõsta 20 minutiks külma. Juust ja suitsupekk tükeldada. Munad kloppida lahti, lisada hapukoor, noaotsatäis pipart, paprikat ja soola. Tainas rullida, tõsta küpsetusplaadile ja servad veidi kõrgemaks lükata. Tainast niisutada pealt veega, puistata peale riivsai, laotada peale juustu- ja pekitükikesed ning valada üle muna-kooreseguga. Küpsetada umbes 35 minutit.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee