Küpsetised

Rabarberikook hapukoorega 

maiasmokk ise, 25. märts 2011, 13:27
Kodustest ainetest lihtne kook.

Kogus: ühele

Koostisosad
Taigen:
200g margariini
1 klaas suhkurt
2 muna
2 klaasi jahu
1 tl küpsetuspulbrit
Kate:
2 muna
3/4 klaasi suhkurt
200g hapukoort
riivitud sidrunikoort
600g rabarberitükke

Valmistamine
Margariin vahustada suhkruga, hõõruda ükshaaval sisse munad, siis segada sisse küpsetuspulbriga segatud jahu. Kate: munad vahustada suhkruga, segada hapukoore ja riivitud sidrunikoorega, siis lisada rabarberitükid. Taigen rullida 1cm paksuselt plaadile, vormida ümberringi väikesed servad, tõsta peale kate, siluda. Kooki küpsetada keskmise kuumusega ahjus (180-200ºC) kuni tund aega.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee