Lõunasöögi retseptid

Värvikas kartulivorm 

Toidutare, 6. veebruar 2005, 13:29
Kartuli-spargelkapsa-tomati-singi-juustu vormiroog.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
7-8 kartulit (600 g)
1 sibul
150 g spargelkapsast
100 g sinki
1-2 dl riivjuustu
(2 dl purustatud tomateid)
1 1/2 dl piima
1 1/2 dl rõõska koort
1 tl soola
noaotsatäis valget pipart
vormi määrimiseks õli või margariini

Valmistamine
Koori kartulid ja sibul. Lõika kartulid viiludeks ning haki sibul. Tükelda spargelkapsas ja lõika sink väikesteks kuubikuteks. Lao kartuliviilud laiapõhjalisse määritud ahjuvormi. Puista vahele spargelkapsast, singikuubikuid ja riivjuustu. Lisa ühtlasi ka purustatud tomatid (kui värskeid tomateid on saada, lõika kääridega sisse sama palju tomatitükke). Klopi kausis piim, rõõsk koor ja maitseained. Küpseta vormi 225° juures ahju keskosas umbes 45 minutit. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee