Kalatoitude retseptid

Forellikiusatus 

Toidutare, 6. veebruar 2005, 13:21
Forelli-kartulivorm.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
7-8 kartulit
1 väike sibul
1/2 paprikat
1 väike küüslauguküüs
umbes 200 g forellifileed
1 tl soola
veidike valget pipart
1/2 tl kuivatatud tilli
2 ml punet (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
2 dl vahukoort
1 dl piima

Valmistamine
Lõika kooritud kartulid tükkideks ja paprika väikesteks kuubikuteks. Koori ning haki sibul. Lõika forell kääridega tükkideks. Pane aedviljad, forellitükid ja maitseained määritud vormi ning sega kergelt läbi. Vala vormi pool vahukoorest ja piim. Ülejäänud koorega kasta vormi veidi hiljem. Küpseta forellikiusatust 225-kraadise ahju keskosas umbes 50 minutit. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee