Linnuliha retseptid

Fooliumikartulid 

Ivar Mikk, 7. jaanuar 2009, 09:15
Fooliumis küpsetatud kartulid kanalihatäidisega. Suitsukana asemel võib kasutada ükskõik mis lihakraami (suitsu- või keedusinki, praeliha jääke) See pole ei kiire ega eriti lahja, aga lihtne ja hea.

Kogus: ühele

Koostisosad
8 suuremat kartulit
400g suitsukana
2 punast paprikat
1 õun
200 g maitsestamata, murulaugu või küüslaugumaitselist toorjuustu
1 dl 10%-list hapukoort
1 dl lahjemat majoneesi
soola

Valmistamine
Pese koorega kartulid hoolikalt puhtaks, keera fooliumisse ja lao ahjuvormi või plaadile. Küpseta 225 kraadi juures vähemalt 1 tund, katsu noaotsaga kas on pehmed, kui ei, siis küpseta veel 5-10 min. Seni kui kartulid küpsevad valmista täidis. Selleks eralda kanaliha luudelt ja lõika väikesteks tükkideks. Tükelda ka paprika ja ning soovi korral riivi õun. Sega peenestatud ained toasooja toorjuustu, hapukoore ja majoneesiga. Maitsesta vajadusel soolaga.Lõika kartuli keskele noaga rist ja aseta taldrikule. Vajuta kartulit nii, et avaus suureneb ning pane täidis sisse.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee