Linnuliha retseptid

Andaluusia kanasupp 

Toidutare, 12. veebruar 2005, 13:18
Vürtsikas kanasupp porgandi, paprika ja purustatud tomatitega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 l vett
2 broileri koiva-kintsutükki
1 kanapuljongikuubik
1 loorberileht
1 sibul
3-4 väikest porgandit
1 küüslauguküüs
1 paprika
1 purk purustatud tomateid
1/2 tl ürdisoola
1/2 tl majoraani
noaotsatäis tüümiani
veidike salveid

Valmistamine
Pane broilerikoivad, kanapuljongikuubik ja loorberileht keevasse vette. Koori sibul ja kaabi porgandid ning lõika need õhukesteks tükkideks. Lisa potti sibul, porgandid ja purustatud küüslauguküüs. Veidi hiljem pane potti väikesteks tükkideks lõigatud paprika, millest on eemaldatud seemned, ning purustatud tomatid. Maitsesta supp ja lase sel rahulikult 30 minutit haududa. Tõsta pehmed broilerikoivad lõikelauale. Eralda liha luudelt, lõika see risti kiudu väikesteks tükkideks ja pane tagasi supisse. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee