12. veebruar 2005, 13:08
Peedi-suitsukalasalat
Peedi-suitsuräimesalat marineeritud kurgi ja õuntega. Lisandiks prantsuse salatikaste. Salatiained serveeritakse ringikujuliselt vaagnale asetatuna.
Kogus: ühele
Koostisosad
umbes 500 g suitsuräimi
5-6 marineeritud peeti
2 marineeritud kurki
1-2 õuna
1/2 sibulat
KASTE:
prantsuse salatikaste (vaata salatikastmed)
Valmistamine
Puhasta suitsuräimed ja eralda fileed. Lõika peedid, marineeritud kurgid ja kooritud õunad kuubikuteks. Peenesta sibul. Lao kõik ained ringikujuliselt ümmargusele vaagnale: kõigepealt peedikuubikud, seejärel kurgi- ja õunakuubikud. Suitsuräimefileed jäävad vaagna keskele. Raputa peale peenestatud sibulat, kaste serveeri eraldi.
Kommentaarid (0)