Lõunasöögi retseptid

Peedi-suitsukalasalat 

Toidutare, 12. veebruar 2005, 13:08
Peedi-suitsuräimesalat marineeritud kurgi ja õuntega. Lisandiks prantsuse salatikaste. Salatiained serveeritakse ringikujuliselt vaagnale asetatuna.

Kogus: ühele

Koostisosad
umbes 500 g suitsuräimi
5-6 marineeritud peeti
2 marineeritud kurki
1-2 õuna
1/2 sibulat
KASTE:
prantsuse salatikaste (vaata salatikastmed)

Valmistamine
Puhasta suitsuräimed ja eralda fileed. Lõika peedid, marineeritud kurgid ja kooritud õunad kuubikuteks. Peenesta sibul. Lao kõik ained ringikujuliselt ümmargusele vaagnale: kõigepealt peedikuubikud, seejärel kurgi- ja õunakuubikud. Suitsuräimefileed jäävad vaagna keskele. Raputa peale peenestatud sibulat, kaste serveeri eraldi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee